Egy szelet tengeri halfilét fokhagymás-citromos olivaolajban röviden pároltam, majd kisütöttem, majd kis darabokra vágtam. Leveles salátát, felkockázott paradicsomot és jó sok petrezselymet tálba tettem, hozzákevertem a haldarabokat és a citromos olajat is, amiben sült. Meglocsoltam még balzsamecettel, kis sót szórtam rá – 15 perc alatt kész lett a királyi, hűsítő és egészséges vacsora két személyre.
Tetszett a bejegyzés?3 hozzászólás “Hűsítő halsaláta (6.)”
Comments are closed.
2012-06-28 at 17:35
a minap `rajottem`, hogy en latens vegetarianus vagyok. alig eszem husnak latszo dolgot. a hal nem hus, mert altalaban femdobozbol , vagy melyhutobol jon szoval az mas:-) a lenyeg, ezt most bevallalnam!
2012-06-28 at 20:40
Ez jó nagyon 🙂 Igen, ez velem is így van, döglött állatnak látszó valamit Apajahóval főzetem meg általában, őt nem zavarja 🙂
2012-06-28 at 20:40
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.